Publicacións.

Llibres i altres materials   Font: http://aixama.blogspot.com.es/2007/06/llibres-i-altres-materials.html

Benesit 2010
Autor: Associació Benesit
Edició: 2010 / Llengua: Valencià i castellà.Llibre/Revista d'edició especial en commemoració del 3er centenari de la Mare de Déu del Miracle a Relleu.
http://aixama.blogspot.com.es/2007/06/llibres-i-altres-materials.html


Benesit 2007
Autor: Associació Benesit
Edició: 2007 / Llengua: Valencià i castellà.


Llibre/Revista d'edició especial en commemoració del centenari d'Eduard Soler i Pérez. Recull d'idees i reflexions sobre història, cultura i medi natural; de l'entorn geogràfic i cultural de Relleu.

http://aixama.blogspot.com.es/2007/06/llibres-i-altres-materials.htmlBenesit 2005

Autor: Associació Benesit
Edició: 2005 / Llengua: Valencià i castellà.Llibre/Revista d'edició especial en commemoració dels 25 anys de l'Associació Benesit. Es tracta d'un material complementari a la publicació anterior. És un magnífic llibre amb una gran quantitat d'imatges de molta qualitat i amb textos de gent entesa en els diversos temes tractats. Magnífica recompilació d'informació.
http://aixama.blogspot.com.es/2007/06/llibres-i-altres-materials.html


Benesit 2002
Autor: Associació Benesit
Edició: 2002 / Llengua: Valencià i castellà.

Llibre/Revista d'edició especial en commemoració dels XX segles d'existència del poble de Relleu. És un treball molt curiós i amb molt bona documentació realitzat per l'Associació Benesit i per diversos col·laboradors de pretigi. És una agradable ullada al passat i al present del nostre poble.
http://aixama.blogspot.com.es/2007/06/llibres-i-altres-materials.htmlRelleu (Conocer un pueblo)
 

Autors: Alejandro Sendra Barbé iAssoació Cultural Relleu.
Edició: 1980 / Llengua: Castellà.

És un dels primers llibres realitzats per l'Associacó Benesit (antiga Associació Cultural Relleu) i Alejandro Sendra Barbé.En aquest llibre es pot obtindre molt informació respecte al poble de Relleu. Es tracta d'un llibre amb molt informació referent a molts aspectes com la cultura, la història, la tradició, la natalitat... del nostre poble.


No hay comentarios:

Publicar un comentario